The Gymnastics Edge: Descoperă-ți potențialul - Curs online de măiestrie.

Intelli Spark

Termeni Operaționali de Acord

Compania îți oferă serviciul său, sub rezerva următorilor Termeni de Utilizare (’TOU’), care pot fi actualizați de noi din când în când fără notificare prealabilă. În plus, când utilizezi anumite servicii ale companiei, tu și compania veți fi supuși oricăror linii directoare sau reguli aplicabile acestor servicii care pot fi postate din când în când. Cu excepția cazului în care se specifică în mod explicit altfel, orice funcții noi care îmbunătățesc sau completează Serviciul actual.

1) Acordul Termeni și Condiții

Interacționând cu Platformele noastre Online, îți dai consimțământul pentru ca noi să procesăm datele tale conform Declarației de Confidențialitate a Organizației noastre și acestui Supliment. Ne rezervăm dreptul de a gestiona datele tale în conformitate cu practicile descrise în aceste documente, indiferent de momentul în care datele tale au fost colectate. Acest lucru ne asigură că putem continua să folosim informațiile tale într-un mod consistent cu practicile noastre actuale, chiar dacă aceste practici au evoluat față de cele în vigoare la momentul colectării datelor tale.

2) Limitări ale Responsabilității


 • Utilizând Serviciile noastre, recunoști și accepți că pot exista riscuri implicate. Acest lucru include posibilitatea de accidentare dacă accesezi conținut de wellness în programul nostru Do Life. Dacă suferi vreo pierdere sau daună în timp ce utilizezi Platforma sau Serviciile noastre, nu vei putea solicita despăgubiri companiei. Grupul Site-ului și companiile noastre de grup, furnizorii, partenerii și agenții nu vor fi responsabili pentru niciun fel de daune indirecte, incidentale, punitive sau consecvente în măsura permisă de lege. Acest lucru include, dar nu se limitează la, pierderea de date, venituri, profituri, oportunități de afaceri sau vătămare personală sau deces. Responsabilitatea noastră, și responsabilitatea companiilor de grup, furnizorilor, partenerilor și agenților este limitată la un maximum al sumei pe care ne-ai plătit-o în trecut pentru orice Program. Unele jurisdicții pot să nu permită excluderea sau limitarea responsabilității pentru daune consecvente sau incidentale.

 • Dacă acțiunile tale duc la pretenții legale împotriva Serviciilor noastre, ne rezervăm dreptul de a exercita recurs legal împotriva ta. Accepți să ne despăgubești, să ne aperi (dacă este solicitat), companiile noastre de grup și funcționarii, directorii, furnizorii, partenerii și agenții acestora de orice reclamații, cereri, pierderi, daune sau cheltuieli (inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților) care rezultă din conținutul tău, utilizarea serviciilor noastre, încălcarea acestor termeni și condiții sau încălcarea oricăror drepturi ale unei terțe părți. Obligația ta de despăgubire va continua și după încetarea acestor termeni și a utilizării serviciilor noastre.


 • 3) Acces Interzis

  Accesul neautorizat sau încercările de a accesa platforma Companiei prin alte mijloace decât funcționalitățile de căutare furnizate pe site-ul lor, aplicațiile mobile sau API (sub rezerva termenilor și condițiilor API) sunt strict interzise.
  Utilizarea metodelor automate pentru a accesa Serviciile, inclusiv accesul neautorizat la punctele finale API, este strict interzisă.
  Orice utilizare comercială a materialului nostru sau a componentelor acestuia este strict interzisă.

  4) Linkuri către site-ul web

  Avem licența de a utiliza tot conținutul de pe site-ul nostru. Tot conținutul este deținut de noi și controlăm accesul la acesta. Nu ai voie să comercializezi site-ul nostru sau conținutul acestuia (adică nu ai voie să faci bani sau să atragi publicitate către o altă afacere utilizând site-ul nostru).
  Poți distribui URL-ul paginii noastre principale cu alții, dar dacă doar legi la o parte a site-ului nostru sau copiezi și lipești părți din acesta, trebuie să recunoști de unde provine conținutul. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau eventualele viruși etc. de pe site-urile la care putem lega.

  5) Responsabilitate

  Poți anula contul tău și utilizarea Serviciului în orice moment utilizând funcția de anulare din secțiunea “Setări” a Profilului tău. După anulare, nu vei mai avea acces la Profilul tău și toate informațiile conținute în acesta pot fi șterse de companie. Cu toate acestea, recunoști că unele Conținuturi ale Utilizatorului (cum ar fi comentarii, postări sau mesaje) care nu sunt incluse direct în Profilul tău, pot rămâne după anularea Profilului tău. Compania nu acceptă nicio responsabilitate pentru astfel de ștergeri de informații sau conținut.
  Accepți că compania poate rezilia contul tău dacă compania are motive să creadă că ai încălcat sau ai acționat în mod inconsecvent cu Termenii de Serviciu. În urma unei astfel de rezilieri, compania poate elimina și arunca orice Conținut al Utilizatorului al tău din cadrul Serviciului (inclusiv, dar fără a se limita la Profilul tău) și poate, de asemenea, rezilia orice contracte, verbale sau scrise sau asumate, în conjuncție cu Profilul tău șters.
  Compania își rezervă dreptul, la discreția sa exclusivă, în orice moment, de a modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, Serviciul (sau orice parte a acestuia). Notificarea oricărei astfel de modificări sau întreruperi va fi postată pe Site ori de câte ori este posibil. Accepți că compania nu va fi responsabilă față de tine sau față de orice terță parte pentru orice modificare sau întrerupere a Serviciului, cu excepția cazului în care se convine altfel între companie și acea terță parte.

  6) Menținerea Disponibilității Site-ului

  Persoanele pot revizui, modifica sau șterge informațiile lor personale accesând profilurile lor personale pe site-ul nostru sau contactând suportul nostru pentru clienți. Luăm măsuri rezonabile pentru a procesa astfel de cereri în mod expeditiv, în limitele legii aplicabile și ale capacităților companiei noastre. Confidențialitatea și securitatea datelor tale sunt de cea mai mare importanță pentru noi.

  7) Comunicare

  Dacă acești termeni ridică întrebări sau dacă anumite elemente par neclare, te invităm să utilizezi opțiunile cuprinzătoare de contact disponibile pe site-ul nostru. Echipa noastră este gata să ofere explicații detaliate și clarificări în profunzime pentru a te ajuta să înțelegi pe deplin fiecare aspect.

  8) Modificări ale Acordului Utilizatorului

  Ne rezervăm dreptul de a modifica Declarația de Confidențialitate a Organizației și Suplimentul în orice moment. Toate actualizările vor fi postate pe site-ul nostru și pe această pagină, așa că te rugăm sărevizuiești periodic.